ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Διάλογος Τσίπρα-Πούτιν! Η Αποκάλυψη Πούτιν, που άφησε άφωνο τον Τσίπρα! Πάμε για ΠΟΛΕΜΟ;
Σε ύψιστο συναγερμό ήταν το Μαξίμου απο την τετάρτη, μετά την ενημέρωση από τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο, ότι επίκειται τηλεφώνημα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, την πέμπτη στον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα!
Ρώσοι αξιωματούχοι είχαν ενημερώσει για την επικείμενη τηλεφωνική επαφή Πούτιν-Τσίπρα, από τις αρχές της εβδομάδας, με τον Πάνο Καμμένο, να δίνει άμεση εντολή στην ΕΥΠ και σε ειδικά τεχνικά κλιμάκια, να πάνε στο Μαξίμου και να το κάνουν φύλλο και φτερό, ώστε να προστατέψουν την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν -Τσίπρα, από ξένα συστήματα υποκλοπής και προσπάθειας παρακολούθησης!
Προς μεγάλη έκπληξη ο Π. Καμμενος άκουσε τα εξής απο τους Ρώσους Αξιωματούχους «Γνωρίζουμε πολύ καλά, και είναι επίσης ενήμερος και ο Πρόεδρος μας, ότι η τηλεφωνική επαφή θα υποκλαπεί! Ξέρουμε και ποιοι θα είναι πίσω απο αυτήν την υποκλοπή, κατονομάζοντας ΗΠΑ-Γερμανια!».
Και εδώ σκαει η βόμβα «Δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτο το Προεδρο μας! Διότι είπε τα εξής…..Καλύτερα, αφήστε τους να τα ακούσουν!»
Την πέμπτη το μεσημέρι χτυπά το τηλέφωνο στο πρωθυπουργικό γραφείο του Α.Τσίπρα. Στην άλλη γραμμή ειναι ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν, που αιφνιδιάζει τον Α.Τσιπρα, (όχι γιατι δεν περίμενε αυτό το τηλεφώνημα εννοείται), αλλά γιατί άκουσε τον Πουτιν να τον χαιρετά μιλώντας Ελληνικά!
Τι ειπε στα Ελληνικα;: «Καλησπερα Συντροφε».
Γελώντας απο ευχαρίστηση ο Α.Τσιπρας του ανταπάντησε και αυτός στα Ελληνικά «Καλησπέρα Φίλε Σύντροφε» και ξεκίνησε η συζήτηση!
Ο επικεφαλής του Ρωσικού κράτους προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί την Ρωσία, και η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από την κατάσταση στην Ουκρανία και άλλα διεθνή προβλήματα, μεταξύ των οποίων οι αγωγοί South Stream και Turkish Stream.

Ο κ. Πούτιν συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για τη νίκη του στις πρόσφατες εκλογές και την ανάληψη των καθηκόντων του. Και αφου τελείωσαν με τις φιλοφρονήσεις ο ένας για τον άλλον, ο Πούτιν μπήκε στο ψητό χωρίς να μασάει τα λόγια του λέγοντας:

«Σύντροφε Αλέξη, ξέρω τι περνάει ο Ελληνικός λαός, το έχει ζήσει και η Ρωσία το 1989-90 με την διάλυση της Σοβιετικής ένωσης! Όπως επίσης ξέρω και ποιος ευθύνεται!».
Και συνεχίζει ο Πρόεδρος Πούτιν, «Η Γερμανία εξακολουθεί να κάνει τα ίδια ιστορικά λάθη του παρελθόντος (Β Παγκοσμιος Πολεμος). Και δεν της έγινε μάθημα η διχοτόμηση σε δυο κράτη Δ.Γερμανίας-Α.Γερμανίας».

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Γερμανία για δεύτερη φορά, να εξοντώσει τον Ελληνικο λαό, για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην ΕΕ, και να φοβερίσει τα άλλα Κράτη του Νότου». Λεει με οργισμένο ύφος ο Πούτιν!
Και εδώ αρχίζουν να σκάνε οι Ατομικές Βόμβες Πούτιν… :
«Η Ρωσια θα ζητησει και θα αξιώσει Πολεμικες Αποζημιωσεις απο την Γερμανια» και ζητησε απο τον Ελληνα πρωθυπουργο Α.Τσιπρα, να προσφύγουν απο κοινού στο Ευρωπαικό Δικαστηριο!
 «Αν και αυτο μπορεί να μην χρειαστει» τόνισε ο Πουτιν, «αναλογως με την εκβαση του Ουκρανικου Προβληματος, μπορεί να μην προλαβουμε να προσφύγουμε στο Ευρωπαικο Δικαστηριο, και να λυσουμε τις διαφορες μας μια και καλη… ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ»!
 Εκεί έμεινε άφωνος ο Α.Τσιπρας! Το ίδιο άφωνοι, ή μάλλον, έμειναν κάγκελο-και οι ξένοι πράκτορες των ΗΠΑ-Γερμανίας που άκουσαν μέσω της υποκλοπής το μήνυμα Πουτιν!

Σπύρος Πρίφτης
πηγή http://www.hellasforce.com