ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΧΙ

Η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος χαρακτηρίζεται από την αντίσταση σε ισχυρές δυνάμεις καθυπόταξης της.
Λένε οι σύγχρονοι Έλληνες ΟΧΙ και το υποστηρίζουν μέχρις εσχάτων.
Άλλοτε νικιούνται και χάνονται άλλονται θριαμβεύουν έναντι δυσανάλογα πιο πολυάριθμων και σε απόλυτη υπεροπλία εχθρών.
Δεν μιλάω για τον πόλεμο μόνο ούτε για τους εμφανείς εχθρούς, πολύ περισσότερο δεν ομιλώ για τους τιμημένους γνωστούς ή άγνωστους πεσσόντες.Μιλάω για όλους του άγνωστους και σύγχρονους πολεμιστές του ΌΧΙ του καθημερινού αγώνα ενάντια σε θανάσιμους κινδύνους ύπαρξης και ανυπαρξίας.
Εγώ σε αυτούς τους αγωνιστές θα αφιερώσω αυτό το άρθρο τους άξιους συνεχιστές των ένδοξων πολεμιστών της εθνικής αντίστασης που κακόπεσαν από τους άδικους και τους αισχρούς.
Αυτοί εδώ καθυβρίζονται προπηλακίζονται περιφρονούνται και κηλιδώνεται η υπόληψη και η τιμή τους κι ας προσφέρουν κι ας εργάζονται για το κοινό καλό κι ας αυτοθυσιάζονται επαγγελματικά κοινωνικά οικογενειακά.
Γνωρίζω πολλούς τέτοιους ιδίως στον άμεσο περίγυρο μου, απλούς πολίτες, νέα παιδιά, γονείς, αλλά και ηλικιωμένους, αγωνιστές σε κάθε πόστο: καλλιτέχνες, εργαζόμενους, αγρότες, άνεργους στρατιώτες, ιερωμένους,  δασκάλους, αστυνομικούς, πολιτικούς. Ανθρώπους που λοιδωρούνται για το σημαντικό έργο που παράγουν και που στηρίζει μια κοινωνία που απειλείται και στενάζει από πολλές εμφανείς και αφανείς απόψεις.
Οταν ήμουν στρατιώτης βρέθηκα σε θερμό επεισόδιο σε νησί του αιγαίου και είδα αυτούς τους συμπατριώτες μου που θα πολεμούσαν όπως κι εγώ με σθένος με θέρμη με αυτοθυσία.
Δεν μου το είπαν το έζησα!
Εγνώρισα νέα παιδιά που ανθίστανται στη διαφθορά του καταναλωτισμού και της ξενολατρείας και ψάχνουν τις ρίζες τους με σθένος με επιμέλεια με πάθος αδιαφορούντας για τις πολλές μαϊμούδες που τους περιτριγυρίζουν γελώντας και περιγελώντας εκείνους που προκρίνουν τα διαμάντια του πολιτισμού μας πετώντας όλα τα απορρίματα που τα σκεπάζουν και τα βρωμίζουν.
Εγνώρισα ιερωμένους και δάσκαλους και τους ανώτερους παιδαγωγούς  όλων κάποιους πολιτικούς με Πι κεφαλαίο.
Ναι αγαπητοί μου υπάρχουν και τέτοιοι και δάσκαλοι και ιερωμένοι και πολιτικοί και είναι πολλοί άγνωστοι παραμελημένοι θαμένοι κυριολεκτικά είναι οι ζώσες ρίζες του Ελληνισμού διεθνώς είναι χαμένοι στις στρατιές των Ελλήνων που ανθίστανται και καθυβρίζονται και πολτοποιούνται μαζί με τη βρωμιά και τη δυσωδία της μεγάλης σαπίλας που υπάρχει με το συρφετό.
Είναι αυτοί που μας κρατάνε ακόμη, είναι οι βαθιές ρίζες που ανθίστανται στο τσουνάμι.Το οικονομικό είναι μόνο ο αφρός του το επικίνδυνο είναι απο κάτω.
Οι δυνάμεις τους είναι συγκεκριμένες:η συνείδηση, η ψυχή, η αυτοθυσία, η κατάκτηση της εθνικής ταυτότητας με όλες τις αρετές που προκρίνει: την ανθρωπιά, την αρμονία, την ισορροπία, τη δημιουργία.
Σε όλους αυτούς τους άξιους συνεχιστές των αγωνιστών του ΌΧΙ κάθε περιόδου του Ελληνισμού απο την αρχαιότητα βροντοφωνάζω από τα βάθη της ψυχής μου ΕΥΓΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ