ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ




Μπήκα στην ιστοσελίδα των Βετεράνων αγωνιστών του 1974 για να δω λεπτομέρειες για κάτι
που έμαθα από το ραδιοτηλεοπτικό ίδρυμα Κύπρου -το γνωστό Ρ.Ι.Κ.-και δείτε κι εσείς πως συμπεριφέρθηκαν οι λεγόμενοι "επίσημη πολιτεία" στους ανθρώπους που πολέμησαν και σκοτώθηκαν για να σώσουν έστω τη μισή Κύπρο από τα νύχια των προδοτών και των Τούρκων. 

Τους άξιους αυτούς αγωνιστές του έθνους η "επίσημη πολιτεία" όχι απλά δεν τους τίμησε ποτέ με μετάλλια ανδρείας με συντάξεις, με αποζημιώσεις, με τιμές στρατιωτικές, αλλά ούτε καν αναγνώρισε την αποστολή τους. Ως μη γενόμενη παρακαλώ.

Οι σύγχρονοι ήρωες μας είναι κρυμμένοι αγαπητοί φίλοι για δύο λόγους γιατί η σεμνότητα τους το επιβάλει όπως σε κάθε σωστό και άξιο ΠΟΛΙΤΗ και επειδή εμείς δεν φροντίζουμε όσο χρειάζεται αφενός να τους μάθουμε και αφετέρου να τους τιμήσουμε-αναδείξουμε.
Ίσως αυτό γίνεται επειδή δεν μας είναι γνωστό ότι  πρέπει να καταβάλουμε πολλαπλή προσπάθεια για να γίνουν γνωστοί και να τιμηθούν επισήμως αφού υπάρχουν πολλοί και πολύ δυνατοί που δεν το αφήνουν να συμβεί.
Είναι αγώνας που πρέπει να ολοκληρώνεται εκ παραλλήλου με το ξεσκέπασμα όλων αυτών των υπόγειων δυνάμεων που υπάρχουν και δρουν σχεδόν ανενόχλητες.

εδώ λοιπόν βροντοφωνάζουμε:

ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ  ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ:ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΩ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΤΗΣ Α ΜΑΚ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ.

ΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΤΗ ΚΥΠΡΟ.

ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ
ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΝΟΙ ΟΥΤΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΞΙΖΕΙ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΚΙ ΌΧΙ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥΣ.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ.
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕΣΩ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ.

Για όλους εσάς αγαπητοί αναγνώστες που δεν ξέρετε τι συμβαίνει δείτε  πως οι καπηλείες ηρωισμού και θυσιών εξαργυρώνονται από βέβηλους απατεώνες που η Πολιτεία εμείς δηλαδή επειδή δεν ξέρουμε, δεν επιδιώκουμε να μάθουμε, δεν έχουμε τα στοιχεία για να καταλάβουμε αμέσως τις  ύαινες που παρουσιάζονται για λιοντάρια και κλέβουν χρήματα που ο μέσος ΠΟΛΙΤΗΣ έδωσε σε εράνους για να τιμήσει τους αγωνιστές, τα παιδιά τους που έμειναν ορφανά τις οικογένειες τους.
Αυτοί λοιπόν οι απατεώνες βγαίνουν στις τηλεοράσεις και ξεγελούν δημοσιογράφους και κοινό, αλλά όχι τους ίδιους τους βετεράνους κι ευτυχώς ούτε τους ευεργετημένους τους Κυπριακό κράτος.
Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει όπως μαθαίνουμε από την ανακοίνωση τους:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Αθέατος Κόσμος,
Αθέατοι μυθοπλάστες καταδρομείς, Χατζηυκτωρήδες,
Σαββίδηδες
και Αυγουστήδες


ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΚΟΜΑΝΤΟΣ  '74 »

Έτος ίδρυσης 1985 /Αρ. 1464/85 απόφαση  Πρωτ. Αθηνών/. Α.Μ. 12094 Ν.Α.Θεμιστοκλέους 3,  2ος όροφος , 10677 Ομόνοια  Αθήνα ΤΘ 3725

Τηλ-fax   γραφείου 210-3807378. κιν. προέδρου. 6934-779656

   Email: comandos@hol. gr

   και ιστοσελίδα:  www.comandos74.gr

 τηλ  ΔΣ (210)  9241222 – 4003871 – 9591653 – 8619585 – 5022265 - 4913137

Αθήνα 20 Ιουνίου 2012

Αρ. πρωτ 54

Προς

Όλους τους αρμόδιους φορείς της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας

(Δικαιοσύνη, στρατιωτικές και πολιτικές αρχές)

Τηλεθεατές της εκπομπής του κ Κώστα Χαρδαβέλλα «‘Αθέατος Κόσμος» και Αθέατοι καταδρομείς» θεατοί από τους «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74»  κλπ

Έργο «Αθέατοι (κίβδηλοι-μυθοπλάστες) οκτώ (8) καταδρομείς πολεμιστές-σαμποτέρ του Πενταδάκτυλου της  Κύπρου έτους 1964-1967»

Το έργο (άριστο μυθοπλαστικό σήριαλ), το οποίο προσεχώς ολοκληρώνεται, θα βραβευθεί από τους αρμοδίους ως αριστούργημα απατ  .., παίχτηκε στην τηλεόραση του  ALTER TV το έτος 2008 και σε πολλές συνέχειες

Συμμετείχαν οι κκ

α. Κώστας   Χαρδαβέλλας

δημοσιογράφος του ALTER TV ,

  στην εκπομπή του «Αθέατος Κόσμος»,

σε ρόλο υποστηρικτή-τιμητή ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ Ηρώων Καταδρομέων, που έδρασαν στην Κύπρο τα έτη

1964-1967 και ξεχάστηκαν-εγκαταλείφθηκαν-αγνοήθηκαν από την Ελληνική Πολιτεία………..

β. Πατεράκης Διονύσιος πρωταγωνιστής, σε ρόλο «μυθοπλάστη» διασωθέντα Ήρωα Καταδρομέα σαμποτέρ   κατά τούρκικων στόχων στην Κύπρο το έτος 1966 (στο ανύπαρκτο σαμποτάζ σκοτώθηκαν οι έξι από τους οκτώ ανύπαρκτους καταδρομείς και διασώθηκαν αυτός και ο μακαρίτης σήμερα  Αλεξίου Κωνσταντής, από τη

Σκόπελο Σκιάθο ο οποίος έπαιζε το ρόλο του δήθεν επιζώντα καταδρομέα, κατά τη βούληση του κ Πατεράκη και των  ……. . Σύμφωνα  δε με έγγραφο, που  μας έστειλε η ομάδα των πέντε (5) Κυπρίων, οι εν λόγω καταδρομείς έλαβαν από τα χρήματα, που προορίζονταν για  τους πραγματικά αναξιοπαθούντες πολεμιστές Κύπρου 1974 το ποσό των 39.000€.

γ. κκ Αργυρόπουλος Νικόλαος και Δούλας Αντώνης,

οι αυτοβαπτισθέντες-αυτοαποκαλούμενοι πρόεδρος και γενικός γραμματέας  του ανύπαρκτου-ανυπόστατου συλλόγου «Βετεράνοι Πολεμιστές Κύπρου 1974, σε ρόλο εκπροσώπων όλων των πολεμιστών Κύπρου 1974. (ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74-ΕΛ.ΔΥ.Κ 74 κλπ) και συνδιοργανωτές.

Σύμφωνα δε με τις επιστολές της ομάδας των 5 Κυπρίων, που ακολουθούν έτυχαν φιλοξενίας και διαμονής με τιμές αρχηγού κράτους. Τα έξοδα καλύφθηκαν από τα χρήματα, που προορίζονταν για πραγματικά αναξιοπαθούντες πολεμιστές Κύπρου 1974, για τους οποίους δήθεν αγωνίζονταν.

δ. Η ομάδα των πέντε (5) Κυπρίων Σαββίδης Γιάννος κλπ

, σε ρόλο χρηματοδότη-τελετάρχη και τιμητή των ξεχασμένων από την πολιτεία Ηρώων και Βετεράνων μυθοπλαστών. Σύμφωνα με τα γραφόμενά τους παρασύρθηκαν από την εκπομπή του κ Χαρδαβέλλα και έτρεξαν με επιταγές να βοηθήσουν-αποκαταστήσουν-επιβραβεύσουν τη δράση στην πατρίδα τους κατά των Τούρκων των «Μυθοπλάστη» Ηρώων καταδρομέων ετών 1964-1967.  Έστησαν μία πλάκα σε ιδιωτικό χώρο με τα ονόματα των ανύπαρκτων Ηρώων Καταδρομέων, τέλεσαν μνημόσυνο, χωρίς την παρουσία συγγενών και σύμφωνα με τα γραφόμενα , βλέπε παρακάτω, από τον ερευνητή κ Πέτρο Σαββίδη εξακολουθούν και μετά τις αποκαλύψεις να τελούν μνημόσυνο. Πραγματοποίησαν παράνομο έρανο για την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων πολεμιστών Κύπρου 1974 και το προϊόν, που εισέπραξαν, σύμφωνα με έγγραφο, που έστειλαν στον πρόεδρο του Συλλόγου «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74»,  το  διένειμαν

α. για τα έξοδα φιλοξενίας των συνεργατών Βετεράνων κλπ καλεσμένων 40.000€, β. σε Πατεράκη και Αλεξίου 39.000 και  γ. ένα ποσό 25.000€ περίπου σε οκτώ άτομα, που βάπτισαν επίτηδες, όπως θα δείτε στη συνέχεια, ως  καταδρομείς 1974, ενώ δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ

. Σήμερα αντί να στραφούν με αγωγές κλπ  κατά αυτών, που ισχυρίζονται ότι τους εξαπάτησαν, βάλλουν ξεδιάντροπα κατά του Συλλόγου μας,( κτυπάνε το σαμάρι αντί το γάιδαρο),  ο οποίος δεν ήταν καλεσμένος, ούτε συμμετείχε σε καμία διαδικασία διοργάνωσης, επειδή τους ξεσκεπάσαμε…..  Από τα στοιχεία που ακολουθούν θα διαμορφώσετε τη δική σας γνώμη για τον πραγματικό ρόλο τους.

ε. Ανδρέας Χατζηκτωρής,

   ο πρόεδρος του αποκόμματος Καταδρομέων Επαρχίας Λεμεσού με ρόλο  «προβολάκια-αδελφοποιητή» σε Ελλάδα και Κύπρο.  Από τα στοιχεία που ακολουθούν θα διαπιστώσετε ότι είναι ο κύριος αίτιος της « συνολικής Μυθοπλάστη διοργάνωσης», αφού  ο ίδιος γνώστης της ¨Μυθοπλάστης» υπόθεσης, για να μη στερηθεί της προβολής,  σε συνεργασία με τους 5 Κυπρίους  βάπτισαν  «τις μοδίστρες» για καταδρομείς τους έντυσαν, τους τίμησαν με  παράσημα και καταδρομικά σύμβολα  τους χρηματοδότησαν, όχι φυσικά από την τσέπη τους, όπως ισχυρίζονται, αλλά από χρήματα του εράνου στον οποίο συνεισέφεραν οι χιλιάδες καλεσμένοι,(ειδικότητα προβολή μα ξένα κόλυβα βλέπε συνέχεια και φυσικά ήρθε η προβολή στα κανάλια και στις εφημερίδες.  Στην Ελλάδα πραγματοποιεί αδελφοποιήσεις, φυσικά για προβολή και μοιράζει πλακέτες για την πολεμική δράση τους στην Κύπρο σε άτομα, που γνωρίζουν την Κύπρο από το χάρτη.

στ. Επίσημοι, δημοσιογράφοι ανεπίσημοι κλπ

σε ρόλο κομπάρσου, με διάθεση να βοηθήσουν είτε με την παρουσία τους μετά από πρόσκληση, είτε με τον οβολό τους είτε με την προσφορά υπηρεσίας,  ανυποψίαστοι και  θύματα των προαναφερθέντων, που εξετέθησαν χωρίς να τους ζητήσει κάποιος συγνώμη.

(Η επίσημη Πολιτεία Ελλάδας και  της Κύπρου ευτυχώς είχε τα στοιχεία και τους αγνόησε).

Περίληψη του έργου

1.Οι προαναφερθέντες από κοινού, τον Απρίλιο του έτους 2008 «έστησαν μία ιστορία», που στηριζόταν «σε ξεχασμένους», από την Ελληνική Πολιτεία, οκτώ (8) Αθέατους Έλληνες καταδρομείς πολεμιστές-σαμποτέρ Κύπρου έτους 1964, ενώ γνώριζαν ο καθένας από την ιδιότητά του και το σκοπό, που είχε συμμετέχοντας στο «κόλπο», την ανυπαρξία της ομάδας των  οκτώ (8) Αθέατων Καταδρομέων και της σκόπιμης ευρηματικότητας των βασικών πρωταγωνιστών Πατεράκη Διονυσίου, των αυτοαποκαλούμενων προέδρου και Γραμματέα των Βετεράνων Κύπρου 1974 κκ Αργυρόπουλου Νικόλαου και Δούλα Αντώνη, των Κυπρίων ομάδα των 5 και του κ Ανδρέα Χατζηκτωρή. Εκτός αυτού η ομάδα των 5 Κυπρίων και ο κ  Ανδρέας Χατζηκτωρής ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» κ Παναγιώτη Αφάλη, τον Απρίλιο του έτους 2008, δηλαδή ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ,  τις τελετές και τους εράνους, όχι μόνο για την ανυπαρξία των Αθέατων καταδρομέων και της δράσης τους αλλά και για την πραγματική ταυτότητα των  βασικών πρωταγωνιστών  μυθοπλάστη Πατεράκη Διονυσίου και των αυτοβαπτισθέντων-αυταποκαλούμενων προέδρου και Γραμματέα των Βετεράνων Κύπρου 1974 κκ Αργυρόπουλου Νικόλαου και Δούλα Αντώνη.

2. Παρόλα αυτά το Μάιο του έτους 2008, η ομάδα των πέντε (5) Σαββίδης Γιάννος κλπ και ο πρόεδρος του αποκόμματος Καταδρομέων Λεμεσού κ Ανδρέας Χατζηκτωρής άδραξαν την ευκαιρία για να αναβαθμιστούν-προβληθούν μέσω ALTER TV, στις εκπομπές του οποίου παρουσιάστηκαν επιδεικνύοντας φακέλους με επιταγές,  προχώρησαν στην τελετή τιμής των ξεχασμένων «γνωστών πλέον μυθοπλαστών» και στη διεξαγωγή παράνομου εράνου για την ενίσχυση, τόσο αυτών, όσο και των αναξιοπαθούντων συμπολεμιστών μας Κύπρου 1974. Βέβαια όπως θα δείτε στη συνέχεια κανείς δε γνωρίζει το προϊόν του εράνου και τη διάθεσή του, αφού δεν υπάρχουν ούτε επιτροπή ούτε πρακτικά.

3. Επειδή ξεχάστηκαν από τους διαχειριστές του χρήματος ομάδα των 5Κυπρίων του εράνου, οι Βετεράνοι κκ Αργυρόπουλος και Δούλας, αυτοί αποκάλυψαν ότι οι μέχρι πρότινος συνεργάτες τους,  τους εξαπάτησαν και άρχισαν τα δικαστήρια. Βέβαια ποιος εξαπάτησε ποιον θα το μάθετε στη συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι εξαπατήθηκαν όλοι οι τρίτοι με οποιαδήποτε ιδιότητα συμμετείχαν στα «καραγκιοζιλίκια» που διοργάνωσαν από κοινού αυτοί και κυρίως αυτοί, που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

4. Μεταξύ των άλλων οι αυτοαποκαλούμενοι Βετεράνοι Κύπρου 1974 κκ Αργυρόπουλος και Δούλας ζητούν με  αίτηση απαίτησης - αγωγή τους, που κατάθεσαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, από τους Κύπριους, ομάδα των 5, που τους παρείχαν τιμές και φιλοξενία Αρχηγού Κράτους, με χρήματα, όπως λένε οι ίδιοι από την τσέπη τους αλλά και του εράνου φυσικά, το ποσό των 500.000 έως 2.000.000€. Αυτοί ήταν παρόντες στο έρανο και για να ζητάνε τόσα πολλά κάτι ξέρουν για το συνολικό προϊόν. Περισσότερα στη συνέχεια

Στις επόμενες μέρες θα αναρτηθούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία,  έγγραφα,  φωτογραφίες, απόψεις τρίτων κλπ, πάνω από πενήντα σελίδες για πλήρη ενημέρωσή σας για το προαναφερθέν έργο και τους πρωταγωνιστές του.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74»
-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σαν καταδρομέας λυπάμαι και θλίβομαι και θυμώνω για πολλά όμως περισσότερο για  τη βρωμιά που μπορεί να επικρατεί να υπερισχύει της αγνότητας και της αυτοθυσίας έστω και πρόσκαιρα.
Οι  προσπάθειες της είναι επίμονες υπομονετικές άοκνες και έτσι πρέπει να είναι και οι δικές μας ώστε να τις ξεσκεπάσουμε και να τις πατάξουμε.
Πρώτη μας κίνηση θαρρώ αγαπητοί φίλοι αναγνώστες να βρίσκουμε δίπλα μας τους ήρωες μας να τους τιμούμε-αναδεικνύουμε και να πατάσσουμε έτσι τους καπηλευτές της ιστορίας και των αξιών μας.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΒΛΕΨΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ