ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ


Οι Ευρωπαίοι επίτροποι είναι αυτοί που κυβερνούν τη ζωή και το μέλλον μας, οι σαμαράδες και οι ξεσαμαράδες είναι απλοί νεροκουβαλητές.








Θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως στα κέντρα που παίρνουν τις αποφάσεις για τις ζωές μας και θα ενημερωθούμε για αυτούς.







Παραδοχή πρώτη: άλλο εθνικό άλλο κρατικό.



Παραδοχή δεύτερη: το κρατικό υποστηρίζει το εθνικό στην ύπαρξη και εξέλιξη του.



Όλα τα έθνη στο Ευρωπαικό κράτος πρέπειν να έχουν ισονομία και ισοπολιτεία όπως και τα άτομα σε ένα κράτος, αλλιώς πρόκειται για απλούς συνωμότες αποικιοκράτες και εν δυνάμει αποικίες.







Αν το κράτος που καθορίζει τους κανόνες της ζωής μας δεν είναι η Ελλάδα αλλά η Ευρώπη τότε αυτό το κράτος θα πρέπει να είναι κατώτερο του κάθε έθνους που ενυπάρχει στην Ευρώπη και να υποστηρίζει την ανάπτυξη του.
Αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει αυτό αλλά το ακριβώς αντίθετο.



Κατ'αρχήν δεν υπάρχει ισονομία, μετράει η το οικονομικό μέγεθος πρωτίστως.



Κατά δεύτερο δεν υπάρχει ισοπολιτεία η Γερμανία και η Γαλλία παριστάνουν τους ηγέτες σε ένα σύνολο που κανείς δεν τους επέλεξε και κανείς δεν τους θέλει για ηγέτες, γιατί απλά δεν θέλει ηγέτες λαούς -έθνη δηλαδή- όποιες και αν είναι οι οικονομικές τους δυνατότητες ή οτιδήποτε άλλου είδους είναι αυτές.

Μας κατσικωθήκανε και θα διαλύσουν αυτό που με τόσες θυσίες χτίστηκε επειδή έχουν μάθει στις αποικιοκρατικές τακτικές και αυτά δεν ξεχνιώνται έτσι εξάλλου έφτιαξαν και την οικονομική τους επιφάνεια που τόσο διαφημίζουν σαν υπόδειγμα προς μίμηση.



Αυτό εξαρχής σημαίνει ότι καμία καγκελάριος και κανένας πρόεδρος όπως και κανένας υπουργός οικονομικών δεν δικαιούται παραπάνω εξουσία -κι αυτό φαίνεται από το ενδιαφέρον των μέσων-από την Ευρωπαική ηγεσία, που όμως ούτε εκλέγεται ούτε διοικεί όπως θα έπρεπε κι έχει ορκιστεί σε όφελος των εθνών και ανεξαρτήτως κρατών.



Το Ελληνικό κράτος όπως και όλα τα κράτη της Ευρώπης υποτίθεται ότι σε βάθος χρόνου θα παραμερίσουν για να καταστήσουν την Ευρωπαική ένωση  ένα νέο κράτος την Ευρώπη.



Το Ελληνικό κράτος σήμερα δεν εξυπηρετεί τα εθνικά αφού έχει καταρρακώσει κάθε τομέα της εθνικής ζωής και ταυτότητας Γεννητικότητα,Ασφάλεια,Ευμάρεια -οικονομία, πολιτισμό-παιδεία, υγεία- .



Ταυτόχρονα το μέρος της εξουσίας που έχει ήδη παραχωρήσει στην Ευρώπη επιδεινώνει το πρόβλημα αυτό επειδή τα ενδιαφέροντα των λεγομένων εταίρων είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που θα επρεπε να είναι και τείνουν να γίνουν μια πιο οργανωμένη αποικιοκρατία νέου τύπου.


Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα πάει η δουλειά.
Πρέπει να αναβαθμιστεί ο ρόλος της Επιτροπής
Πρώτο να αποτελούν προιόν άμεσης εκλογής όπως οι βουλευτές και οι πρωθυπουργοί
Δευτερο να μην βρίσκονται στο απυρόβλητο αντιθέτως να ελέγχονται άμεσα και έμμεσα.Άμεσα απο το λαό έμμεσα από τα οικονομικά αποτελέσματα των ενεργειών τους

Ας δούμε πως:

Η Ευρωπαική ένωση διοικείται από την Επιτροπή των είκοσι επτά επιτρόπων με πρόεδρο τον Μπαρόζο αυτή τη στιγμή.



Οι επίτροποι δεν ψηφίζονται από τους πολίτες αλλά από τους αντιπροσώπους τους τις κυβερνήσεις τους.



Καταρχήν αυτό είναι αντιδημοκρατικό και καταντά ανήθικο αφού οι λαοί της Ευρώπης παραδίδουν τις τύχες τους σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν και σε μια κλίκα ανθρώπων που δεν ανακυκλώνεται και δρα πέρα από τον έλεγχο της εκλογής τους δρώντας σαν δερβέναγας επι υποτελών.
Βλέπε και ανάλογες συμπεριφορές αλαζονείας αδικίας αλλά και διαφθοράς.



Επιπλέον ακόμη και οι μισθοί τους δείχνουν το στρεβλό της επιδίωξης τους.



Γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά κίνητρα είναι πια το άλφα και το ωμέγα σε όλους τους τομείς, η διαφορά παίζεται μόνο στο πως και στο γιατί.


Ας δούμε λοιπόν πως πληρώνονται οι επίτροποι



Μισθοί .



Οι μηνιαίοι βασικοί μισθοί Ευρωπαικού Επιτρόπου καθορίζονται σε 112,5% των μισθών της κορυφαίας δημόσιας υπηρεσίας ποιότητας.



Αυτό υπολογίζεται σε € 19,909.89. ΜΗΝΙΑΙΩΣ



Στο Πρόεδρο καταβάλλεται ποσοστό 138% (€ 24,422.80),



Αντιπρόεδροι κατά 125% (€ 22,122.10)



και του Ύπατου Εκπροσώπου σε ποσοστό 130% € 23,006.98.



Υπάρχουν και άλλα επιδόματα πάνω από το ποσό αυτό.
Πως αυτοί οι άνθρωποι να ενδιαφέρονται για το λαό και για τις αδικίες που διαπράττουν;
Βρίσκονται στο απυρόβλητο από κάθε άποψη και τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά διεφθαρμένοι λάγνοι υλιστές που απομονωμένοι κάνουν πως διοικούν παίρνοντας χοντρό μερίδιο από τη λεία των αρπακτικών που βρήκαν το αμπέλι ξέφραγο και είπανε να πάρουν και τις ρίζες.


Το σίγουρο είναι πως πρέπει να ελέγχονται ΑΜΕΣΑ απο το λαό , τον ευρωπαικό λαό στο σύνολο του αλλά και από ειδικούς ασφαλιστικούς μηχανισμούς δικαίου.

Επίσης πρέπει να ελέγχονται και ΕΜΜΕΣΑ απο τα  συμφέροντα τους εφόσον αυτά συνδεθούν με το μίνιμουμ της ανάπτυξης στους πλέον αδύνατους της ευρώπης.

Μήπως θα έπρεπε καταρχή να πληρώνονται με τρόπο που να συνδέει το μισθό τους και τα επιδόματα τους με τα αποτελέσματα των δράσεων και των ενεργειών τους;



Λόγου χάρη μήπως πρέπει να συνδεθεί με το κατώτατο μισθό του ανειδίκευτου νέου στην Ευρώπη ώστε να βρεθεί μέσα στις επιδιώξεις τους να τον ανεβάζουν σε κάθε ευκαιρία;



Μήπως θα έπρεπε να συνδέται και το μέγιστο των μισθών κάθε αξιωματούχου σε όλη την Ευρώπη με αυτό το κριτήριο;















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ