ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

TO MYΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ




James G. Rickards, Senior Managing Director στο Πληροφοριών για την αγορά

Jim RickardsJames G. Rickards είναι Senior Managing Director στο Πληροφοριών για Αγορά στο Omnis, Inc και συν-επικεφαλής της πρακτικής της επιχείρησης στην Απειλή & Οικονομικών Πληροφοριών της αγοράς. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Rickards είναι ένας έμπειρος σύμβουλος, τραπεζίτης επενδύσεων και διαχειριστή κινδύνου με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στις αγορές κεφαλαίων συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης χαρτοφυλακίων, τη διαχείριση κινδύνων, τη δομή του προϊόντος, την εταιρική χρηματοδότηση, τη ρύθμιση και επιχειρήσεις.
Καριέρα του κ. Rickards, πριν από τη Omnis εκτείνεται σε πάνω από 30-χρόνια περίοδο κατά την οποία ήταν ένα πρώτο χέρι συμμετέχει στο σχηματισμό και την ανάπτυξη των παγκοσμιοποιημένων αγορών κεφαλαίου και σύνθετες στρατηγικές διαπραγμάτευσης παραγώγων. Κατείχε σημαντικές διοικητικές θέσεις σε "sell πλευρά» επιχειρήσεις (Citibank και RBS Greenwich Capital Markets) και "αγοράζουν πλευρά» επιχειρήσεις (Long-Term Capital Management και Caxton Associates), καθώς και οι επιχειρήσεις τεχνολογίας (Optimark). Ο κ. Rickards υπήρξε ένας άμεσος συμμετέχων σε πολλά από τα σημαντικότερα οικονομικά γεγονότα των τελευταίων 30 ετών, συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης του 1981 στις ΗΠΑ ομήρων στο Ιράν, το 1987 κραχ, την κατάρρευση του 1990 Drexel, και το LTCM οικονομική κρίση του 1998 στην οποία ο κ. Rickards ήταν ο κύριος διαπραγματευτής της κυβέρνησης των χρηματοδοτούμενων από διάσωσης. Έχει συμμετάσχει στη διαμόρφωση και την επιτυχή εκτόξευση πολλών αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου και των κεφαλαίων-κεφαλαίων. Συμβουλευτική πελάτες του έχουν συμπεριληφθεί ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων, επενδυτικές τράπεζες και διευθύνσεις κυβέρνηση. Από το 2001, ο κ. Rickards εφάρμοσε χρηματοοικονομική εμπειρογνωμοσύνη του σε μια ποικιλία από καθήκοντα προς όφελος της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας και το Υπουργείο Άμυνας.
Ο κ. Rickards έχει την άδεια να ασκεί το νόμο στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ και διάφορα ομοσπονδιακά δικαστήρια και έχει δεχθεί όλες τις σημαντικές οικονομικές άδειες βιομηχανίας συμπεριλαμβανομένης της Σειράς 3, Σειρά 7, Σειρά 24, Σειρά 30 και Series 63. Υπήρξε τακτικός ομιλητής σε συνέδρια που χρηματοδοτείται από τους δικηγορικούς συλλόγους και ομίλους της βιομηχανίας στον τομέα των παραγώγων και των hedge funds και δραστηριοποιείται στην του International Bar Association. Υπήρξε συνέντευξη στην εφημερίδα Wall Street, The Washington Times, Πολιτικό και στο CNBC του παραπονούμαι Πλαίσιο , καθώς και Fox, CNN, NPR και C-SPAN και είναι συνεισφέρων χθεί στις εφημερίδα New York Times και την Washington Post, .
Ο κ. Rickards είναι απόφοιτος του σχολείου επισκέπτης λέκτορας στα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Northwestern και η Σχολή Προηγμένων Διεθνών Σπουδών.Έχει παραδοθεί πρόσφατα έγγραφα σχετικά με econophysics στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής και το Los Alamos National Laboratory. Ο κ. Rickards Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα στον τομέα της γνωστικής ποικιλομορφία, την επιστήμη του δικτύου και τη διαχείριση του κινδύνου. Είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του μοιράζομαι Capital, Inc, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ισλαμική χρηματοδότηση και είναι επίσης μέλος της Διεθνούς Πρακτικών Business Advisory Panel στο CFIUS Ομάδα Υποστήριξης του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Ο κ. Rickards κατέχει LL.M. (Φορολογία) από τη Νέα Υόρκη Σχολή του Πανεπιστημίου του νόμου? Ένα JD από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια Σχολής Νόμου? ΜΑ στη διεθνή οικονομία από την Σχολή Ανωτέρων Διεθνών Σπουδών, Ουάσιγκτον? Και ένα πτυχίο με άριστα από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών & Επιστημών του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.
Jim Rickards δημοσίευσε πρόσφατα το πρώτο του βιβλίο, πόλεμοι Νόμισμα: Η παραγωγή της επόμενης παγκόσμια κρίση .
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με James G. Rickards  κάντε κλικ εδώ ...

Σχετικά με Omnis


Οι ρίζες.

Ιδρύθηκε το 2004 από τον Richard J. Tauss (1939-2007), ο Δρ Joseph Ε. Pesce και Ζαχαρία Γ. Warfield (1976-2011), Omnis σχεδιάστηκε για να είναι μια κοινότητα όπου ταλαντούχους ερευνητές, μηχανικούς και άλλους ειδικούς θα μπορούσε να αναπτύξει καινοτόμα λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν περισσότερο την κοινότητα της ασφάλειας πληροφοριών, άμυνα και την εθνική.
Omnis χρηματοδοτήθηκε αρχικά ως θυγατρική της Intec, Inc, μια εταιρεία με μακρά και επιτυχημένη ιστορία της χορηγίας της τεχνολογίας νεοσύστατες εταιρείες. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ήταν ο Richard J. Tauss και τον πρόεδρό της ήταν ο Καρλ Duckett, ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε ως διευθυντής της CIA Επιστήμης & Τεχνολογίας 1.966 με 1.976. Omnis είναι περήφανοι γι 'αυτές τις ρίζες, τα οποία χρονολογούνται στις πρώτες ημέρες της εφαρμοσμένης έρευνας στην κοινότητα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Omnis σήμερα.

Σήμερα, Omnis είναι μια ιδιωτική εταιρεία στην οποία ευδοκιμούν πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα και συνεργιστική προσεγγίσεις. Από την αρχή, Omnis έχει διακριθεί με την εφαρμογή υφιστάμενων τεχνολογιών στις νέες τρόπους και γόνιμη, και σε συνεργασία με στρατηγικούς εταίρους για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Εκτός από το προσωπικό πλήρους απασχόλησης, δυνατά Omnis »περιλαμβάνουν μια μεγάλη πισίνα, άμεσα διαθέσιμες, εξειδικευμένων συμβούλων οι οποίοι συμβάλλουν κρίσιμη τεχνογνωσία σε ειδικά έργα.
Omnis εξυπηρετεί πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων, ακαδημαϊκού κόσμου, ιδιωτικές εταιρείες και υψηλής καθαρής αξίας ιδιώτες. Από τις ρίζες της στη φυσική, η αεροδιαστημική και την ικανότητα εκτόξευσης, Omnis έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες της κριτικής σκέψης, αναλυτικής tradecraft, εγκληματολογίας και εφαρμογές ραδιοσυχνοτήτων.
Το 2008, Omnis επεκτάθηκε στον αναδυόμενο τομέα των απειλών και Οικονομικών Πληροφοριών της αγοράς με την πρόσληψη δύο επαγγελματίες Wall Street με περισσότερα από 60 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας σε παγκόσμιο επίπεδο κεφαλαίων και αγορές εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα, Omnis έχει τώρα το 24/7 στρατηγική δυνατότητα ρολόι να αντλήσει μοναδικές πληροφορίες προσβληθεί από τις παγκόσμιες αγορές που χρησιμοποιούν ιδιόκτητη analytics και προηγμένη μοντελοποίηση της συμπεριφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ