ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

δημοσκόπηση 'μέτρον ανάλυσης 'ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα



Η πόλωση θεωρείται δεδομένη σε αυτές τις εκλογές ειδικά για κείνους που επιθυμούν να φύγουν οι φαύλοι από το προσκήνιο.
Με χαροποίησε ιδιαιτέρως η στάση του Τσίπρα σε σχέση με τους πουλημένους του πασόκ της νέας δημοκρατίας  και λοιπών βαστάζων, και την επιμονή τους στην εκδούλευση των χρηματοδοτών τους. Με χαροποίησε γιατί ήταν μια ευχάριστη έκπληξη σθεναρής αντίστασης στην βολεψιακή λογική.
Πίστευα δηλαδή ότι κι ο ίδιος ήταν ένας ακόμη φανφαρόνος και δημαγωγός αφού βλέπω στο σύριζα να τα λένε μια έτσι μία γκιουβέτσι, δεν είχα αντιληφθεί όμως ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλά πολυπροσωπικό και ανοργανωσιάς των μαϊντανών που γυρίζουν στα κανάλια κι άλλο λέει ο καθένας τους.
Με χαροποίησε η στάση του που ήταν συνεπής με τα όσα έλεγε πριν τις εκλογές και κατά τη διάρκεια των διεργασιών μετά από αυτές.Φάνηκε ότι και σθένος διαθέτει και πονηριά και ειλικρίνεια και συνέπεια.Με ξάφνιασε ευχάριστα.
Δεν τον είχα περί πολλού και πάντοτε θεωρούσα το σύριζα ένα συνονθύλευμα αλληλοσυγκρουόμενων προσώπων απόψεων και δράσεων που προσπορίζονται αριστερές πεποιθήσεις.
'Εδειξε όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι έχει καλή στόφα ηγέτη θα δούμε.
Ο ρόλος του που τουλάχιστον θα παίξει σίγουρα είναι αυτός της γομολάστιχας.
Πάντως στη τελευταία δημοσκόπηση  πήρε προβάδισμα και έχει ανοδική τάση δείτε την αναλυτική δημοσκόπιση της "Μέτρον ανάλυσης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ