ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ενοπλες Δυνάμεις: Εκπαιδεύονται σε ρόλο εσωτερικής καταστολής



Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, προσδεδεμένες, με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, στα  δόγματα περί «νέων απειλών», εκτρέπονται από το ρόλο τους σαν υπερασπιστές της άμυνας της χώρας και στρέφονται σε ρόλους και αποστολές που στοχοποιούν το κίνημα λαού αναγορεύοντάς το σε εχθρό.

Μάλιστα, οι στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε τέτοιες ασκήσεις, πιστοποιούνται ως «ικανές» να συνδράμουν το έργο των άλλων μηχανισμών καταστολής σε βάρος του λαού.
Το υπόβαθρο πάνω στο οποίο αναπτύσσονται τέτοιες και άλλες ασκήσεις και αποστολές, δεν είναι άλλο από το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ, που αντιμετωπίζει όλο τον πλανήτη σαν ενιαίο επιχειρησιακό χώρο.

Τέτοιου είδους ασκήσεις, αποτελούν μια ισχυρή επιβεβαίωση ότι τα νέα επιθετικά δόγματα έχουν ήδη ενσωματωθεί στο ελληνικό «αμυντικό» δόγμα και εφαρμόζονται κανονικά. Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, μετά την 11η Σεπτέμβρη 2001 και την ενεργοποίηση του «αντιτρομοκρατικού» δόγματος εκ μέρους των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, προετοιμάζονται συστηματικά για αποστολές «εσωτερικής ασφάλειας». Καθόλου τυχαία, στις απειλές που συνιστούν την «τρομοκρατία», όπως την ορίζουν οι κυρίαρχες στρατιωτικές δυνάμεις, συγκαταλέγονται ενέργειες και δραστηριότητες του μαζικού κινήματος των λαών.

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ

Συνεκπαίδευση ΕΛΛΑΔΑ - ΗΠΑ


Νέα άσκηση συνεκπαίδευσης στην καταστολή πλήθους
7-9 Ιούνη 2011 στο Δροσάτο Κιλκίς




ΣΕ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ ΚΙΛΚΙΣ

Στρατιωτικό «σεμινάριο» για εσωτερικές επεμβάσεις
Πρόσφατη είναι η αποκάλυψη που είχε κάνει ο «Ρ» για διεξαγωγή άσκησης καταστολής πλήθους, με την επονομασία «Καλλίμαχος», που έγινε στις 4/2/2011 στο Κιλκίς από ελληνικό στρατιωτικό σώμα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ
Συνεκπαίδευση Στρατού - Αστυνομίας ενάντια στον εχθρό λαό

Τα επικίνδυνα σχέδια συζητήθηκαν χτες σε κυβερνητική σύσκεψη και προωθούνται με το πρόσχημα της «εξοικονόμησης πόρων»
παρασκευή 1 Απρίλη 2012

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ  ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΒΛΕΠΕΤΕ.ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ