ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Οι 'Απληστοι
Υπάρχει μέσω της παγκοσμιοποίησης μια ενωτική μετάλλαξη στη παγκόσμια τάξη των απλήστων, έχουν χάσει κάθε μάσκα Εθνικιστικής επίφασης  και δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπηρετούν την νοσηρή απληστία τους και μόνο, πατώντας επί πτωμάτων όπως πάντα εννοείται.


Κάποιοι άνθρωποι τους ξέρουν από μέσα από τον κάθε εθνικιστικό κλάδο, τους έχουν υπηρετήσει μέχρι να διαπιστώσουν ότι οι προσποριζόμενοι ευγενείς υποτιθέμενοι σκοποί: πατριωτικές κορώνες και τα τοιάυτα  Εβραίων Γερμανών Αμερικάνων Άγγλων Αράβων και λοιπών ήταν απλά στάχτη στα μάτια των αδαών για να τους χρησιμοποιούν κατα βούληση.


Ενας τέτοιος άνθρωπος είναι κι ο αρθρογράφος Gilad Atzmon Εβραίος στη καταγωγή σθεναρός αγωνιστής  Αντισιωνιστής από παλιά,  που με το άρθρο του μας δίνει μια γεύση των υπόγειων διαδρομών των Απλήστων  και της δράσης τους.


Οι πρώην Σιωνιστές όπως και όλοι οι λοιποί υποτιθέμενοι Εθνικιστές απέκτησαν μια οργανωμένη κίνηση διεθνούς βεληνεκούς που δημιουργεί μια τάση για παραπάνω εκμετάλλευση των πολιτών όλου του πλανήτη σε όφελος τους στενά ειδωμένο σε αρρωστημένη διάσταση θα έλεγα.


"Η ισχύς εν τη ενώσει" , πάνε πιο δυνατοί στο ρόλο τους: όλοι οι τοπικοί υπόνομοι ενώθηκαν και κάθε λογής βρωμιά έχει κατακλήσει σα ποταμός τη παγκόσμια κοινότητα.


Για κείνους που παλεύουν να δείξουν από παλιά το αληθινό αποτρόπαιο πρόσωπο της δράσης αυτών των ανάλγητων και άπληστων ανθρώπων, [που άλλοτε ονόμαζονταν Σιωνιστές, Ναζί,  Αγγλοσάξωνες καπιταλιστές, Κομμουνιστές ή Αραβες ισλαμιστές κλπ και τώρα  δρούν αγαστά στο επικίνδυνο παιχνίδι τους χωρίς όρια και αντιπαλότητες, χωρίς πατρίδα, θρησκεία, ιδεολογία και η δικαίωση μέσω των γεγονότων] έρχεται να τους επιβεβαιώσει η πραγματικότητα για την οργανωμένη πια και ενοποιημένη δράση τους σε παγκόσμιο επίπεδο.


Το γεγονός της σφαγής στη Νορβηγία
Ασύλληπτο είναι το μέγεθος της τραγωδίας στη Νορβηγία, καθώς από τις δύο δολοφονικές επιθέσεις, στο Όσλο και στο νησί Ουτόγια, οι νεκροί ξεπερνούν τους 87.
Ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στο νησί Ουτόγια ήταν Νορβηγός ντυμένος αστυνομικός, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία το συγκεκριμένο άτομο συνδέεται και με την επίθεση στην έδρα της κυβέρνησης στο Όσλο, που προκάλεσε χάος στη νορβηγική πρωτεύουσα. «Ο παράδεισος των παιδικών μου χρόνων μετατράπηκε σε κόλαση» δήλωσε ο Νορβηγός πρωθυπουργός


Ήταν η Σφαγή στη Νορβηγία  μια αντίδραση προς BDS;


 από Gilad Atzmon, 24 Ιούλ. 2011


 Έμαθα χθες το βράδυ από την ισραηλινή εφημερίδα σε απευθείας σύνδεση, ότι δύο ημέρες πριν από τη σφαγή στο νησί Utoya  [της 22 Ιουλίου 2011], ο ηγέτης  (νεολαιίστικο κίνημα Εργατικού Κόμματος) του AUF Eskil Pedersen έδωσε συνέντευξη στο Dagbladet , τη δεύτερη μεγαλύτερη tabloid εφημερίδα της Νορβηγίας, στην οποία αποκάλυψε τι σκέφτεται το Ισραήλ.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Pedersen δήλωσε ότι «πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα για πιο δραστικά μέτρα εναντίον του Ισραήλ, και (ότι) θέλει τον Υπουργό Εξωτερικών να επιβάλλει οικονομικό μποϋκοτάζ κατά της χώρας."
Πήγε για να πει:
"Η ειρηνευτική διαδικασία δεν πάει πουθενά, ακόμη και αν και ολόκληρος ο κόσμος περιμένει το Ισραήλ να συμμορφωθεί, δεν θα το κάνουν.
Εμείς στο Εργατικό Νεολαίας θα κάνουμε μονομερή οικονομικό εμπάργκο στο Ισραήλ από τη Νορβηγική πλευρά. "
Η αναφορά της εφημερίδας Dagbladet ότι στο Εργατικό Κόμμα AUF Κίνημα Νεολαίας έχει αφιερωθεί εκστρατεία για Μποϊκοτάζ του Ισραήλ: «Η AUF απο καιρό είναι υποστηρικτής του διεθνούς μποϊκοτάζ του Ισραήλ, αλλά και στην απόφαση του προηγούμενου συνεδρίου που  απαιτεί η Νορβηγία  να είναι αυστηρότερη από ό, τι πριν και να επιβάλλει το μονομερή οικονομικό εμπάργκο στη χώρα
."Αναγνωρίζω ότι αυτό είναι ένα ριζικό μέτρο», δήλωσε ο Pedersen, "αλλά νομίζω ότι δίνει μια σαφή ένδειξη ότι έχουμε κουραστεί από τη συμπεριφορά του Ισραήλ, πολύ απλά".
 Σύμφωνα με μια ποικιλία των δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, ο Behring Breivik ήταν τακτικά αφίσα σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου της Νορβηγίας, και ιδίως το 'blog document.no' , η οποία διοικείται από τον Hans Rustad, πρώην αριστερός δημοσιογράφος.
Ο  Hans Rustad είναι εβραϊκή καταγωγής, εξαιρετικά φιλο-σιωνιστής, και προειδοποιεί για «Ισλάμ-οποίηση», για τη βία, και άλλα κοινωνικά προβλήματα που  συνδέει με τη μετανάστευση μουσουλμάνων.
Παράλληλα με τον ανήθικα ισλαμοφοβικό  Βρετανο Χάρι Τόπος και τα άλλα εβραικά υπέρ του πολέμου σιωνιστικα blogs, ο παρατηρητικός ανάμεσά μας αποκτά όλο και μεγαλύτερη επίγνωση της όλο και πιο διάχυτης τάσης των Εβραικών περιοδικών στο διαδίκτυο ότι - δήθεν - ήθελαν να δώσουν την εντύπωση της «συσπείρωσης για τη διατήρηση του δυτικού πολιτισμού, και της «προστασίας για τις δημοκρατικές αξίες».
 Για τους πιο προφανείς λόγους, οι σελίδες στο blog εστιάζονται σχεδόν αποκλειστικά «στο πρόβλημα του Ισλάμ, και των μουσουλμάνων μεταναστών», «προβληματισμένες και αντιδραστικές» στην πολιτικη των κρατών της κοινότητας , ενώ όλο αυτό το διάστημα, ταυτόχρονα, ανελέητα και βίαια προέβαλαν  ένα προπαγανδιστικό Σιωνιστικής επιχειρηματολογίας σε ημερήσια διάταξη.
Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ότι οι άλλοι μετανάστες συνήθως απεικονίζονται σε αυτές τις σελίδες του ιστολογίου ως «αβλαβείς» ή ως «θετικά συνεισφέροντες στην κοινωνία» - που δεν θα βρείτε στο Χανς Rustad ή  στο Harry Τόπος, επικρίνοντας τα εβραϊκά λόμπι, τον Κύριο του Levy ή τους Ρώσους ολιγάρχες με τις καταστροφικές συνέπειες για «το δυτικό πολιτισμό» ή σε «δημοκρατικές αξίες» οποτεδήποτε σύντομα.
Ο Duff Gordon έγραψε χθες στο "Σήμερα Βετεράνων" ότι η "βομβιστική επίθεση φέρει την υπογραφή ενός οργανισμού πληροφοριών.
Κανείς άλλος δεν ενοχλεί με τέτοια πράγματα. "[Αλλά σε μια ενημερωμένη έκδοση Gord Duff γράφει:«Το οι  Βετεράνοι Σήμερα έχει λάβει αναφορές από πηγές στο Όσλο  που αναφέρουν ότι η βόμβα, που τώρα πιστεύεται ότι είναι ίση με περισσότερο από 10 τόνους ΤΝΤ, ​​δεν ήταν μια βόμβα σε αυτοκίνητο .
Οι εκθέσεις δείχνουν ότι «οι εργαζόμενοι αποχέτευσης» που είχαν πρόσβαση στο δίκτυο κατά τη διάρκεια των ημερών πριν από την έκρηξη, η οποία εκτιμάται σήμερα, ήταν από συμβατικά εκρηκτικά αφού για να έχουν χρησιμοποιηθεί,εκρηκτικά  υδαρούς λιπάσματος"  απαιτείται να έχουν αρκετά εκρηκτικά για να γεμίσει μια αμαξοστοιχία σιδηροδρόμου ». -. Ed]
 Και πράγματι είναι μετά από όλα αυτά, αρκετά σαφές ότι ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο τέτοιου μεγέθους, και μια επιχείρηση τέτοιας εξέλιξης δεν είναι ακριβώς κάτι που κάποιος μη εξειδικευμένος  μπορεί να βάλει μαζί με τέτοια φαινομενική ευκολία: όχι ο δράστης που δεν εχει λάβει σίγουρα κάποια εξειδικευμένη γνώση.
 και το ερώτημα εδώ είναι , ποίος θα μπορούσε να παρέχει αυτές τις γνώσεις, και ένα τέτοιο τεράστιο ποσό των θανατηφόρων εκρηκτικών;
Δεν είμαι σε θέση προς το παρόν να επισημάνω σταθερά με το δάχτυλο στο Ισραήλ, οι αντιπρόσωποι, ή sayanim του - αλλά μόνο  να συγκεντρώσω τα στοιχεία μαζί, και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυνατότητες που μπορεί να υποδηλώνουν ότι ο Anders Behring Breivik μπορεί πράγματι να ήταν ένας εργάτης: Σάββατο Goy.
 Στο κοσμικό ιουδαϊκό-κοινωνικό πλαίσιο, ο εργάτης Σάββατο Goy είναι απλά εκεί για να ολοκληρώσει κάποιες μικρές εργασίες που οι Εβραίοι δεν μπορούν να αναλάβουν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου.  Αλλά εντός της Σιώνικής πραγματικότητα που ζούμε με τραγικό τρόπο σε αρκετά σημεία, το Σάββατο Goy σκοτώνει για το εβραϊκό κράτος.  Μπορεί να το κάνει αυτό, ακόμη και εθελοντικά.  Όντας λάτρης του Ισραήλ, ο Behring Breivik δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται απο τους συμπατριώτες του με τον ίδιο τρόπο που ο ισραηλινός στρατός αντιμετωπίζει τους Παλαιστινίους.
 Καταστροφικά αρκετά, στο Ισραήλ,  βρέθηκαν μερικοί ενθουσιώδεις οπαδοί τουBehring Breivik, οι οποίοι επαίνεσαν "την προσφυγή του" κατά της Νορβηγίας για τη νεολαία.
Στα εβραικά άρθρα που αναφέρθηκαν σχετικά με το στρατόπεδο AUF ήταν υπέρ των Παλαιστινίων και στηρίζαν την εκστρατεία μποϊκοτάζ του Ισραήλ,  βρήκα τις εξής παρατηρήσεις, μεταξύ άλλων στηρίγματα για τη σφαγή:
"Όσλο εγκληματίες που καταβάλλονται"
 «Είναι ανοησία το κακό να μην επιθυμούν το θάνατο για όσους καλούν σε μποϊκοτάζ του Ισραήλ».
 «Ο Χίτλερ κ μέλη της Νεολαίας που σκοτώθηκε στην βομβιστική επίθεση της Γερμανίας ήταν επίσης αθώοι.
Ας εργαστούμε όλοι για την κραυγή: τρομερό  βομβαρδισμό κακών που πραγματοποιούνται από την Allied ...
 Έχουμε ένα μάτσο μισούντες της συνεδρίασης του Ισραήλ, σε μια χώρα που μισεί το Ισραήλ , σε μια συνέντευξη που υποστηρίζει το μποϊκοτάζ ..
Έτσι δεν είναι εντάξει, δεν είναι ωραίο, πραγματικά μια τραγωδία για τις οικογένειες, και καταδικάζουμε την πράξη αυτή καθαυτή, αλλά να κλαις γι 'αυτό; 
Έλα. Εμείς οι Εβραίοι δεν είμαστε χριστιανοί.  Στην εβραϊκή θρησκεία, δεν υπάρχει υποχρέωση να αγαπήσουμε ή να θρηνούμε για τον εχθρό. "
Τα πλήρη στοιχεία της νορβηγικής τραγωδίας είναι, μέχρι στιγμής, άγνωστα, αλλά το μήνυμα πρέπει να είναι πλέον διαφανές και επειγόντως σαφές σε όλους μας:
 Οι Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών πρέπει αμέσως να πατάξουν την ισραηλινή σιωνιστική και τους φορείς ανάμεσά μας, και όσον αφορά τα τρομερά γεγονότα του Σαββατοκύριακου, πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές ποιος ήταν από πίσω, κι ότι η διασπορά μίσους  που προωθείται, όπως και η τρομοκρατία, γίνεται για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
--------------------------------------------------------------------------------
Copyright © 2011 Gilad Atzmon Πνευματικά δικαιώματα © 2011 Gilad Atzmon


This article originally appeared on Gilad's website: www.gilad.co.uk Αυτό το άρθρο αρχικά εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Γκιλάντ: www.gilad.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ