ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Το συναρπαστικό μέρος ΙΙ τουφεκιών ελεύθερων σκοπευτών Airsoft


Βλέπετε μια αυτόματη μετάφραση αυτού του άρθρου

Το τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών Airsoft έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές όπλο της επιλογής για τον πολεμιστή Airsoft παλαιμάχων. Αμφισβητήσιμα ένα από τα ισχυρότερα πυροβόλα όπλα Airsoft στη βιομηχανία, το τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών σχεδιάζεται για να ωθήσει τον πλαστικό bbs σε μια υψηλή ταχύτητα με τη ζαλίζοντας ακρίβεια.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ελεύθερο σκοπευτή Airsoft να επιλέξει το σωστό τουφέκι. Υπάρχουν διάφοροι αξιόπιστοι κατασκευαστές που παράγουν τις διαφορετικές πρότυπες γραμμές τουφεκιών ελεύθερων σκοπευτών Airsoft. Μερικοί με τέτοια λεπτομέρεια ότι είναι πολύ δύσκολο να διακριθούν από τα πραγματικά αντίστοιχα "χάλυβά τουσ".
Το τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών Airsoft είναι διαθέσιμο στον καταναλωτή σε μια ευρεία σειρά τιμών. Μερικά από τα πρότυπα με την πιό έξοχη λεπτομέρεια, και με το μέταλλο και τα ξύλινα περιβλήματα μπορούν να κοστίσουν καλά πέρα από δολάρια επιβλητικά 2.000 ΗΠΑ!
Γίνοντα σχεδόν εντελώς από το χάλυβα και το ξύλο, αυτά τα έξοχα ακριβά πρότυπα έχουν τους υψηλής ποιότητας εσωτερικούς μηχανισμούς που βάζουν φωτιά στο πυροβόλο όπλο. Με τη βαριά αίσθηση, τα μακροχρόνια μήκη βαρελιών τους, που υπολογίζουν κατά μέσο όρο περίπου 42 ίντσες (1070mm), και με την ποιοτική λεπτομέρειά τους, αυτά τα ακριβά πρότυπα αξίζουν πολύ την τιμή στον άπληστο φορέα Airsoft.
Το ανωτέρω μέσο κόστος του τουφεκιού ελεύθερων σκοπευτών έχει αποδειχθεί ένα εμπόδιο σε μερικούς ενθουσιώδες. Αν και ο μέσος φορέας Airsoft δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά μια τέτοια υψηλή αξία ενός πυροβόλου όπλου, υπάρχουν μερικά άριστα, λιγότερο ακριβά πρότυπα.
Αυτά τα τουφέκια δεν είναι στην πολύ ακριβή κατηγορία πολυτέλειας, αλλά εν τούτοις είναι ακόμα ένα υψηλής ποιότητας πυροβόλο όπλο. Για ένα καλά χτισμένο πρότυπο, κάποιο μπορεί να αναμείνει να πληρώσει γύρω από την ίδια τιμή που για ένα αυτόματο ηλεκτρικό πυροβόλο όπλο Airsoft (AEG), μεταξύ δύο ή τριακόσιων ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΏΝ δολαρίων.
Το υψηλότερο τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών ποιοτικού Airsoft γίνεται συνήθως από το βαρέων βαρών πλαστικό ABS. Αυτό το βαρέων βαρών υλικό είναι ένα μίγμα του πλαστικού και του μετάλλου. Το πλαστικό ABS δίνει στο πυροβόλο όπλο έναν οικονομικώς αποδοτικό, ρεαλιστικός βαρύς αισθάνεται χωρίς την ακριβή κατασκευή χάλυβα. Το τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών Airsoft που αποτελείται από αυτό το υλικό είναι γενικά χαρακτηρισμένο ABS, το οποίο αυξάνει συνήθως τη γενική αξία του. Το Tanaka και Maruzen κατασκευάζουν το δημοφιλέστερο αυτών των προτύπων.
Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα ακριβότερα τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών είναι επίσης διαθέσιμα. Αυτά τα πυροβόλα όπλα γίνονται πρώτιστα από το πλαστικό, και μπορούν συνήθως να αγοραστούν για περίπου 100 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ δολάρια. Unicorn Hobby Company (UHC) της Ταϊβάν κάνει ενός από τα δημοφιλέστερα πρότυπα. Αυτό το low-end, φτηνό πρότυπο τουφεκιών ελεύθερων σκοπευτών Airsoft καλείται UHC έξοχα 9.
Στην αγορά ενός φτηνού τουφεκιού ελεύθερων σκοπευτών Airsoft, κάποιο μπορεί εύκολα να ανταλλάξει μερικά από τα μέρη για το μέταλλο ή το ξύλο σε έναν πιό πρόσφατο χρόνο. Αυτό όχι μόνο κάνει το πυροβόλο όπλο να αισθανθεί και να φανεί ρεαλιστικότερο, αυξάνει τη γενική αξία του.
Οι περισσότεροι σημαντικοί κατασκευαστές προσφέρουν τις βελτιώσεις όπως τα βαρέλια μετάλλων, τα πιασίματα συνήθειας, τα πεδία κόκκινου φωτός, τα ξύλινα αποθέματα, οι θέες λέιζερ, οι βισμούθιο-λοβοί και άλλα εξαρτήματα. Οι προστιθέμενες δαπάνες αναγκαίων των δυνατότητα βελτιώσεων πρέπει να ληφθούν υπόψη. Αν και ικανό μιας κόσμιης εμπειρίας πυρκαγιών όταν αγοράζεται αρχικά, προκειμένου να είναι αποτελεσματικό στο σοβαρό πόλεμο το παιχνίδι μάχεται, μερικές βελτιώσεις θα απαιτηθούν.
Το Τόκιο Marui της Ιαπωνίας έχει αναπτύξει ένα νέο τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών αποκαλούμενο τα βσρ-10. Σε μια εύχρηστη τιμή, αυτή η εργασία τουφεκιών αρκετά πολύ πριν από οποιεσδήποτε βελτιώσεις γίνεται.
Η επιλογή του τουφεκιού ελεύθερων σκοπευτών Airsoft που προσαρμόζει το σωστό προϋπολογισμό είναι βεβαίως πολύ σημαντική. Κανένα θέμα η τιμή, αυτά τα πυροβόλα όπλα διέγερσης δεν είναι σίγουρο να φέρει τη μεγάλη απόλαυση στους γενναίους πολεμιστές Airsoft παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ