ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

αγώνας των 300 μέτρων


Oπως σχολιάζει ο κύριος Κακαβούλας :
''Φτωχός απο πλευράς συμμετοχών ο αγώνας των 300 μέτρων που έγινε στην κόρινθο,ένα ενδιαφέρον αγώνισμα μαραζώνει θα έλεγα, απο τη μια πλευρά παραπονούμεθα ότι δεν γίνονται αγώνες,και απο την άλλη όταν γίνονται δεν πάμε,τι να πείς,ραντεβού στον πανελλήνιο τυφεκίου που θα γίνει πάλι στην κόρινθο στις 10 και 11 του οκτώβρη.''

και ραδιοφωνικός σταθμός διαδικτυακός απο τα δραστήρια μέλη του SHOOTERS.GR
αλλά και περιοδικό ετοιμάζουν θα χαρώ πολύ να το δώ να υλοποιείται το όνειρο σας αυτό αγαπητοί φίλοι.

δείτε λίγο τι λέει ο κύριος Αναστασόπουλος διαχειριστής της ιστοσελίδας:

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν και εχθές μέσα από την πρώτη εκπομπή μας, είμαστε πλέον έτοιμοι για την δημιουργία ενός μεγάλου ονείρου που είχαμε από την αρχή της δημιουργίας του Shooters.. ονείρου που δυστυχώς η υλοποίησή του είχε πολλά και διάφορα εμπόδια.

Πρώτο βασικό εμπόδιο ήταν η διεκδίκηση χορηγιών ώστε να δωθεί σάρκα και οστά στην υλοποίηση του. Δεύτερο εμπόδιο ήταν οι "κόντρες" του παρελθόντος που δυστυχώς μας φρέναραν για ένα μικρό διάστημα και πέρα από τον χρόνο, δεν υπήρχε και το απαραίτητο κουράγιο ώστε να γίνει η κίνηση.

Εμφανώς με την πάροδο του χρόνου και τα δυο εμπόδια ξεπεράστηκαν.. το Shooters ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο εξελλίσσεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου και όλο κερδίζει ακόμη περισσότερους με ενδιαφέρον στο άθλημα.. ενώ παράλληλα κάποιες "διορθωτικές κινήσεις" που κάναμε δεν άφησαν πλέον περιθώρια για άλλη αναστάτωση εντός του Shooters.

Πάμε κατευθείαν όμως στο ψητό...

Η αναστάτωση τον τελευταίο καιρό σχετικά με το περιοδικό "Στόχαστρο", με προβλημάτισε αρκετά και μου έδωσε την ευκαιρία να αξιολογήσω εκ νέου το κατα πόσο θα μπορούσε να σταθεί ένα περιοδικό και κατα πόσο θα μπορούσε να υποστηριχθεί από εταιρείες με άμεσο ενδιαφέρον στο χώρο αλλά και απο σκοπευτές.

Δεν αργήσαμε να αρχίσουμε να παίρνουμε πολύ θετικά σχόλια γιαυτή την κίνηση (και τουλάχιστον) τον λόγο αρκετών εταιρειών οτι θα στηρίξουν το όλο εγχείρημα (πιστεύω οτι χρονικά ήταν το καταλληλότερο σημείο γιαυτή την κίνηση λόγω δυσανασχέτησης αρκετών με το περιοδικό "Στόχαστρο").

Λίγα λόγια τώρα για τις τεχνικές προδιαγραφές του περιοδικού...

Το περιοδικό θα αποτελείται από 84 σελίδες (80 + 4 εξώφυλλο) θα έχει διάσταση 20.5 Χ 28.5 και θα είναι τυπωμένο σε χαρτί VELVET με εξώφυλλο 250γρ. και εσώφυλλο 115γρ.
Το εξώφυλλο θα φέρει γυαλιστερή πλαστικοποίηση καθώς και χρυσοτυπία και η βιβλιοδεσία του περιοδικού θα είναι με ράχη (κολλητό).

Όπως αντιλλαμβάνεστε, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση και την ποιότητα του περιοδικού (τα μέλη που παρευρέθηκαν στην πρώτη μας συνάντηση, πήραν μια ιδέα από ένα πανομοιότυπο περιοδικό που είχα μαζί μου, στην επόμενη συνάντηση θα το έχω και πάλι).

Για να στηριχθεί λοιπόν το όλο εγχείρημα, δεν απαιτεί μόνο την στήριξη των εταιρειών αλλά και την στήριξη των σκοπευτών και των σωματείων (που εξαρχής την θεωρώ δεδομένη).
Η ύλη του περιοδικού θα βασίζεται αποκλειστικά στην διάθεση έμπειρων σκοπευτών να συγγράψουν άρθρα, στην διάθεση των σωματείων να προβληθούν μέσα απο εκεί αλλά και στην διάθεση όλης της σκοπευτικής κοινότητας να προμηθευτεί το εν λόγω περιοδικό.

Με σκοπό την σημαντική μείωση του κόστους, ξεκίνησα προσωπικά κάποια μαθήματα σε φίλο γραφίστα και θα αναλάβω όλη την επιμέλεια και σελιδοποίηση του περιοδικού η οποία ήδη έχει ξεκινήσει σε επαγγελματικό πρόγραμμα σχεδίασης.

Το περιοδικό θα βγαίνει κάθε δύο μήνες και η πρώτη έκδοσή του αναμένεται τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου. Προσπαθούμε το κόστος να είναι μηδενικό, αν δεν τα καταφέρουμε, σίγουρα θα είναι ελάχιστο σε σχέση με τα όσα θα προσφέρονται.

Αυτά τα λίγα για αρχή, θα σας κρατάω συνεχώς ενήμερους για τις εξελίξεις. Παρακαλώ τα σχόλιά σας γιαυτό το εγχείρημα. :friends:
Lucem sequimur .... scripta manent, verba volant
-------------
Γιάννης Αναστασόπουλος
webmaster@shooters.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ